Sådan kommer du i gang med at dyrke sport efter en pause

Indimellem kan man komme til at holde en lidt længere pause fra at dyrke motion, end man have forestillet sig. Det kan være, at du undlod at tage til sport en enkelt uge, fordi du havde en travl hverdag, men at du siden da ikke har kunnet samle motivationen op igen. Her kan du få nogle råd til atter at komme i gang.

Lav en hyggelig sportsaftale

Sport er ofte meget sjovere sammen med andre end alene. Medmindre du mest går i fitness og nyder den alenetid med dine tanker, som det kan give dig, kan det at dyrke sport med nogen, som du kender og holder af, motivere dig til både at hygge dig og yde dit bedste under sportsudøvelsen. Tøv derfor ikke med at invitere din søster eller kammerat med på tennisbanen for at hjælpe både dig og dem i gang med motionen.

Der er sportshaller i mange byer, fordi sport generelt er en høj prioritet i det danske samfund, da det er vigtigt for folkesundheden. Du kan også dyrke motion i Ringsted, eksempelvis i Ringsted Hallen. Derudover kan du besøge hjemmesiden for Ringsted Netavis ved at følge dette link.

Find en ny sportsgren

Plejer du at tage i fitness hver uge, eller har du førhen gået til volleyball, dans eller noget tredje i en sportsklub, kan du prøve at skifte sportsgren for at vække din nysgerrighed igen. Det er nemlig ikke utænkeligt, at du er kørt træt i din sportsgren, men så handler det bare om at forsøge sig med noget andet. Det kan eksempelvis være paddeltennis, som for nylig er blevet mere udbredt i Danmark.

Trap langsomt niveauet og intensiteten op

Det er ikke sikkert, du er i form fra start. Husk derfor at passe på med overanstrengelse. Tag det lidt af gangen, så du passer på din krop.