Gå glad og tilfreds på arbejde hver dag

”Bip bip” – så lød vækkeuret og alarmen. Er du én af dem, som herefter tager sig til hovedet og tænker ”åh nej, arbejde igen”. Er dette en tanke som går igen morgen efter morgen, så er det højst sandsynlig fordi du ikke sidder ved det rette job eller der er nogle utilfredsheder i virksomheden.

Det kan være de helt små ting, som får betydning for din arbejdsglæde.

Styrk arbejdsglæden med de rette rammer samt udstyr
Alloffice webshop tilbyder alt hvad du skal bruge til det perfekte kontor, som rummer alt. Du kommer ikke til at mangle noget med deres løsninger, som byder på alt fra software og hardware til printløsninger og papirartikler.

Det kan virke en smule lavpraktisk at sådanne ting skulle styrke arbejdsglæden. Men dette er faktisk tilfældet. Manglende ting af førnævnte kan nemlig forstyrre og forsinke arbejdet, som går udover positiviteten og i sidste ende den overordnet arbejdsglæde, som er så vigtig.

Andre måder at styrke arbejdsglæden på
Der er naturligvis også de klassiske måder hvorpå arbejdsglæden kan styrkes.

  • Det gode sammenhold er altafgørende på en arbejdsplads. Dette kan blandt andet styrkes med en god firmafest eller teambuilding.

  • Anerkend hinanden og være lyttende. Respektere at folk er forskellige og at I hver især har nogle forskellige kvaliteter, styrker samt svagheder.

  • Hjælp hinanden – I er et team. Hvis du blot kører ned af dit eget spor, kan det være skadeligt for virksomheden. Det er vigtigt at der er rum og forståelse, og at I har de samme værdier og målsætninger.

  • Lav et ark med 10 bud. Dette kan lyde en smule barnligt og bringe minder tilbage til folkeskolen, men det kan også være en fordel på voksne arbejdspladser. Det kan være nogle simple huskeregler, såsom at altid sige godmorgen og farvel til alle kollegaerne – eller det kan være en kageordning hver fredag, som giver en god og social afslutning på ugen.