Hvorfor er det vigtigt at vælge den rigtige bruser?

Når du skal købe ny bruser, er det vigtigt, at du får valgt den rigtige, til dit og din families behov? Der en række ting, som er vigtigt at tænke over, inde i træffer jeres valg. Hos www.flottebade.dk, hjælper vi meget gerne med, at finde den rigtige bruser som I kan være glade for, mange år ud i fremtiden. I det følgende kan I læse om noget af det, som vi synes I skal lægge vægt på, når i vælger ny bruser.

Hvad er den rigtige bruser?

Når vi taler om bruser, vil I måske tænke på selve brusearmaturet? Vi tænker dog på hele bruseområdet, brusenichen som vi kalder det. Så hvad kræves der for at få den rigtige bruseniche?

Ofte er man låst fast af nogle rammer omkring placeringen og størrelsen af brusenichen. Men generelt kan man sig at den perfekte bruseniche, er en, hvor der er god plads til at man kan bade, samt en, som holder vandet inde, så det ikke er ud over gulvet i hele badeværelset. Har man disse to ting på plads, så er man nået lang.

Hvad skal en bruser bestå af?

En form for afskærmning, er det første man skal tænker over, i sin indretning af bruseren. Det kan være at, man går bage en væg, som enten kan være muret, eller bestå af en glasvæg. Det kan også være en glas bruseafskærmning, som består af flere stykker glas, for eksempel en fast væg med en glas døre, eller som en komplet brusekabine, med glas hele vejen rundt. Hos FlotteBade.dk, har vi et stort udvalg af glas afskærmninger på standardmål, eller fremstille efter mål, så det passer til lige præcis jeres badeværelse.

Når man har afskærmningen på plads, skal man tænke over placeringen af selve brusesættet? Hvilken placering er mest praktisk, i forhold til vandtilførsel, samt tæthed i brusenichen? Når I har styr på dette, er det tid til at vælge selve armaturet / brusesættet.

Skal det være den store model, med flot hovedbruser, eller blot den mindre model, men den håndbruser, som sidder på en bruserstang? Hvilken overflade, skal den have? Og hvilken farve, skal den være i?

Brussæt – mange muligheder

I dag findes brusesæt i mange forskellige udformninger, farver og kvaliteter. Alt efter jeres stil og temperament, kan i vælge imellem farver som for eksempel; krom, messing, sort, hvid og mange flere: Mens overflader findes i både børstede og blanke udgaver. Det giver jer mulighed for at indrette jer helt efter jeres eget hoved og ideer, hvor kun fantasien sætter grænser.