Sådan undgår du at fryse hovedet om natten

Den dejlige sommer med de lange lyse og lune nætter, hvor man kan sidde udenfor og drikke vin til langt ud på natten, og kun sove med tynde lagner, er snart forbi. Nu venter det lange og kolde efterår efterfulgt af en endnu længere, mørkere og koldere vinter. Sådan er det at bo i Danmark, og lige så fantastisk og smuk vinterdag kan være, lige så kold og kynisk kan den også være. Nu kommer tiden, hvor vi pakker os godt ind i løbet af dagen med uld undertrøjer, lange bukser, støvler og vinterjakker, men mange har også brug for ekstra varme om natten, når nætterne bliver rigtig kolde og temperaturen viser minusgrader. Nogle gange er det ikke nok bare med en varm dyne – kan du nikke genkendende til denne problemstilling? Så kunne en nathue være løsningen til dig.

Hvad kan en nathue?

En nathue er ikke meget anderledes fra en almindelig hue, og dog. En nathue er ofte lavet i et tyndt men varmt materiale, så det er dejlig behageligt at have på hele natten. En nathue giver en varme, som en dyne aldrig vil kunne give dig, nemlig på dit hoved. Men hvem henvender en nathue sig så til?

Hvem kan bruge en nathue?

En nathue er selvfølgelig til dig som fryser meget om natten. Det kunne skyldes hårtab, som mange kvinder (og mænd) oplever når de for eksempel rammer overgangsalderen. Nathuen kan også være til dig, som går igennem et kemoforløb og derfor har mistet håret.

En nathue kan selvfølgelig også bruges af dig, som hverken er syg eller i overgangsalderen, men bare ønsker noget mere varme om hovedet i løbet af natten. Hvis du er blevet lidt nysgerrig på, hvad en nathue egentlig er, så hop ind og se udvalget af nathuer og få varmen også om natten.