Ansatte mister gejsten over dagen – giv dem noget at spise

Et æble om dagen holder lægen væk. Sådan lyder et mundheld, som godt nok ikke rammer rigtigt hele tiden. Æbler hjælper fx ikke mod en forstuvet fod, men at indtage nogle fibre er sikkert meget godt for fordøjelsen. Vælger du at spise frugt og grønt, skal det ikke være ud fra en tanke om, at de holder alle fysiske skavanker stangen. Du skal snarere se det som en sund måde at få fornyet energi.

Otte timers arbejde gør de fleste trætte

Mennesker er ikke gearet til at arbejde otte timer i streg, og derfor forsvinder manges energi hen på eftermiddagen, hvilket kan mærkes på deres produktivitet. Der kommer et tidspunkt, hvor folk under alle omstændigheder ikke kan arbejde mere, og du er nødt til at give dem fri. Men før dette punkt er nået, kan du måske give ansatte ny energi ved at give dem noget grønt at sætte tænder i.

Gør at frugt bliver leveret til firmaet

Hvordan sikrer du dig så, at du altid har frugt og grønt liggende i pauserummet? Svaret er, at du får firmafrugt leveret til virksomheden. Firmafrugt er frugt til firmaer og virksomheder, som ønsker at gøre noget ud af deres personalegoder. Du bestemmer selv mængden af frugt, der leveres – måske kan du endda bestemme, hvor mange der er af de forskellige frugter. Læs om mulighederne online.

Vil du spise sundere i hjemmet? Find frugtkasser til private

Faktisk kan du også få frugtkasser og frugtkurve leveret til dit eget hjem. Frugt og grønt privat – leveret til døren frugtkasser og grøntkasser er også blot en hurtig bestilling på en hjemmeside væk. Nogle har en uheldig tendens til at spise få, store måltider i løbet af dagen. Idealet burde være at spise mange, små måltider. Begynd at tage et stykke frugt, når du mærker, at blodsukkeret er lavt.