Gode slagtervarer med masser af tradition!

I Danmark har vi god tradition for at slå et godt middagsbord op og lade vores gæster mætte sig i madaf god kvalitet. Ofte er det klassiske valg et godt og kernetungt rugbrød, der ledsages af godt pålæg i en høj kvalitet.

Særligt et område af landet har tradition for at servere et fremragende middagsbord – og det er Sønderjylland. De sønderjyske madtraditioner trækker nemlig på råvarer af den højeste kvalitet samt madkultur med rødder helt til Italien og særligt Tyskland.

Sønderjyske slagtervarer – middagsbordets mirakel

Når du spiser sønderjyske slagtervarer, forkæler du kroppen med råvarer af højeste kvalitet samt en gennemført smagsoplevelse.

Hvad mange glemmer at lette på hatten over for, er sønderjydernes evne til at forene smagsnuancer. For med både det søde, syrlige, bitre og let krydrede får dine smagsløg travlt med at nyde de mange stimuleringer, som findes alene på et pålægsbord fra egnen!

Særligt pølserne på et sønderjysk middagsbord er et stykke kultur i sig selv. Med rødder til italienske og tyske pølsetraditioner er der intet at sige til, at de sønderjyske pølser er fulde af velsmag og karakter. Pølserne laves på rigtigt kød, og ikke sammenpressede restprodukter, som man desværre ser i øvrige dele af industrien. Brugen af rigtigt kød, kål, kartofler og smagsforstærkere som urter, hvidløg m.m. giver nogle enestående pølser, som har autentisk smag og forvandler et almindeligt stykke rugbrød til en kongespise.

Med tilbehør som surkål, asier, gelé og andet, kan du desuden ”bygge” din mad, som du lyster, for smag og fylde er der rigeligt af!

Husk at bestille dine varer hos en ægte leverandør af sønderjyske slagtervarer – hvor du får den fulde smagsvaluta!

Glem ikke kaffebordet!

Det er ikke kun deres slagtervarer, som de er kendt for! For bag udtrykket ’Sønderjysk kaffebord’ gemmer der sig lange kageborde, der også rummer store traditioner!

Glem ikke at prøve en ægte rugbrødslagkage, hvor bunden er af rugbrød og fyldet af den syvende himmel!

Inden man når til kagerne, er det dog tradition, at man får lagt en god bund fra boller med et godt lag smør! Appetitten skal trods alt vækkes før torterne – altså kagerne – kommer på bordet!

Tilbage er det kun spise sig propfyldt, sige mojn og slå mave!