Hold en hyggelig vinsmagningsaften for venner og familie

Hvis du er helt vild med vin, og du gerne vil hygge med venner og familie på en anderledes måde, kan du vælge at holde en vinsmagningsaften. Det er nemlig en aktivitet, der både kan være sjov og lærerig. Læs med videre her, hvis du gerne vil planlægge en hyggelig vinsmagningsaften for venner og familie.

Køb flere forskellige typer af vin

Først og fremmest skal du have fat i vin, da det er dette, som hele aftenen handler om. Du skal altså vælge flere forskellige typer af vin, som I alle sammen skal smage på. Drikker du selv meget vin, kan det være, at du har nogle bestemte vine i tankerne. 

Men det kan også være, at du er helt på bar bund. I så fald kan det være en fordel at spørge en vinhandler til råds. Du kan desuden vælge at købe vin på nettet, hvis du foretrækker det. Køb vin online her.

Beslut hvordan de forskellige vine skal bedømmes

I og med at der er tale om en vinsmagningsaften, er det værd at tænke over, hvordan de forskellige vine skal bedømmes. Det kan eksempelvis være, at alle skal give en vin point efter, at de har smagt på den. 

Sørg for lækre snacks

Sidst men ikke mindst bør du sørge for, at der er lækre snacks, som dine gæster kan spise, mens I drikker vin. Du behøver ikke at lave en hel middag, men blot købe nogle lækre snacks, som gæsterne kan nippe lidt til. Det vil de helt sikkert sætte pris på.