Julegaverne som dine børn drømmer om

Julen nærmer sig med hastige skridt, og du er måske allerede begyndt at tænke på, hvad du skal give dine børn i julegave. Det kan være en vanskelig opgave, fordi børn ofte ønsker sig en hel masse ting, uden at tænke over, om de får det brugt. Derfor må du som forældre gerne tænke en ekstra gang over, hvad du vælger at lægge under træet, så det bliver noget, som dine børn får glæde af og måske vil bruge i flere år. 

Trampolin

Mange børn drømmer om en trampolin til haven og af gode grunde. Trampoliner lægger op til mange timers leg og underholdning for både store og små børn. Derudover, så vil dine børn få en tiltrængt pause væk fra skærmen og ud i den friske luft, hvor de også får motioneret og bevæget kroppen. 

Der findes mange forskellige typer af trampoliner. Der er firkantede, runde, med net, uden net, og så kan du grave dem ned eller stille dem på græsset i haven. 

En udendørs pool

Når de varme sommermåneder kommer til landet, så drømmer mange børn i alle aldre om en tur i vandet. I behøver dog ikke at bo lige ved siden af en strand for at blive kølet ned i varmen og få et tiltrængt dyp. I stedet kan du give dine børn, og resten af familien, en pool i julegave, som I kan få glæde af længe.

Der findes en masse opvarmede pools også, så I ikke skal vente helt til sommer med at tage den i brug. 

Et kæledyr

Alle børn drømmer om at få et kæledyr på et eller andet tidspunkt i deres liv. Måske drømmer de om en fisk, en kanin eller endda en hund. Det er et stort valg at træffe, om man har tid og overskud til et kæledyr. Du bør derfor overveje grundigt, hvad jeres hverdag tillader, måske er der kun tid til en fisk eller to. 

Det kan være en sund proces og læring for børn at have et kæledyr, som de skal passe, tage sig af og underholde. 

En oplevelse som familie

Når det kommer til stykket, så er der mange børn, som ikke ønsker sig et nyt stykke legetøj, de vil egentlig bare helst have noget mere tid med deres forældre og søskender. Du må derfor ikke være bange for at lægge en oplevelse under træet. Det kan være en udflugt med telt, bålmad og rygsæk – eller måske en tur i forlystelsespark. Ligemeget hvad, så er det vigtigste, at I er sammen som familie.