Kommer der snart en kattekilling hjem til dig?

Har du netop købt den mest nuttede kattekilling? Katte er dejlige dyr, som kan gøre din hverdag så meget bedre, sjovere og hyggeligere. Du bør derfor forberede kattens ankomst på bedste vis, så den føler sig tryg og velkommen. Her kan du få et overblik over, hvad du blandt andet har brug for til din kat.

Kattehule eller katteseng

En kat har brug for et sted, hvor den kan være tryg og rolig. Du bør finde et stille sted i din bolig, hvor katten kan trække sig tilbage og slappe af. Det kan eksempelvis være i en kattehule eller i en katteseng.

Katteskåle

Du skal også have mulighed for at fodre katten samt at give den vand, hvorfor du bør anskaffe to katteskåle. Den ene skål er til foder, mens den anden skål er til vand. Husk at din kat altid skal have adgang til friskt vand. Der findes flere forskellige slags katteskåle, så du kan købe skåle, der passer perfekt til din kat og din bolig.

Kattemad og kattegodbidder

En anden vigtig ting, som du skal have købt, er kattefoder. Du kan både give din kat tørfoder og vådfoder. Hvis du gerne vil forkæle din kat ekstra meget, kan du ydermere købe kattegodbidder, som du kan give den af og til.

Kattelegetøj

Katte er af natur legesyge. Med kattelegetøj kan du få mange underholdende timer sammen med din kat. Der findes en masse forskelligt kattelegetøj på markedet, så du kan vælge det legetøj, du tænker, at din kat vil få mest glæde af.